Kontakt

OBS: Jeg holder sommerferie – og er på kontoret igen den 18. juli

 

  • Send mig en mail i boksen her på siden. Skriv gerne et par linjer om, hvad du gerne vil have hjælp til, så kontakter jeg dig hurtigst muligt med et forslag til en tid
  • Kontakt mig på telefon 22 59 37 22 

Jeg er ofte optaget af samtaler, og kan være svær at nå på telefon, derfor er mail som regel den hurtigst vej til en aftale.

 

OBS: Henvisning fra lægen:

Ingen af psykologerne i Psykologhuset Park Allé har ydernummer. Det betyder, at vi ikke har aftale med Sygesikringen om psykologhjælp til reduceret pris, og vi er ikke med i den ordning som tager imod henvisninger fra lægen. Hvis du ønsker en psykolog som tager imod henvisninger fra lægen, kan du med fordel søge en liste frem med psykologer med ydernummer på: www.psykologeridanmark.dk